Friday, March 30, 2007

Avatare de Paste

eee iata ca vine si pastele ... nu mai este mult, un moment sa caut pe net sa vad cand este pastele in 2007!
Da, pe data de 8 Aprilie avem Invierea Domnului (Sfintele Pasti) , pe 9 Aprilie este Sf.Mucenic Eupsihie; Cuv.Vadim (A doua zi de Pasti) iar pe 10 avem Mucenici: Terentie, Pompie, Maxim, Macarie; Sf.Mc.Dima (A treia zi de Pasti) ! Trei zile de leneveala, mancare, oua rosii sau oua incondeiate , slujbe la biserica si alte traditii de paste.
Eu personal ciocnesc cate un ou de paste de dragul traditiei dar nu consum, nu'mi plac... nu stiu de ce dar nu mananc de paste oua, nu simt nevoia ;)
Eh dar prea multa vorbarie hai sa trecem la niste avatare de paste. (sau: avatare de pasti , cum o fi) pentru inceput incep cu caveva avatare cu oua vopsite:avatare funny de paste


avatare cu oua rosii de pasti

Nu stiu cum e dar prin alte parti cred ca se ciocneste si cu iepurasi si cu ouaua ;) Hai ca cu ouale am vazut care e treaba, sangele de pe trupul lui hristos s'a scurs etc... dar cu iepurii ?? care e treaba ?


avatare cu iepurasi


avatare cu iepuri ( draguti si simpatici ;) )

Pentru credinciosii care mai au timp de biserica iata si cateva avatare cu icoane. Cu isus sau alti sfinti ... sincer, eu nu am mai fost pe la biserica de ceva timp.. mult, iar in noaptea de paste cred ca sunt ani de zile de cand nu am mai trecut prin biserica ... de, ce sa'i faci, asta este!


avatare cu sfinti


avatare cu icoane

si daca tot am pus cu icoane trebe sa pun cateva si cu locul unde aceste incoane'si acu locul, adica in manastiri si biserici. Deci si prin urmara: avatare cu manastiri.


avatare cu biserici si manastiri

mai avem pe findavatar.com si avatare cu credinciosi.


0 Abureli Scrise de Altii!:

 

Linkuri BoxPedia Project
Forum Video Chat | Avatare | Matrimoniale | BlackIP | Domenii | BoxPedia | Statusuri Messenger


My Topsites List