Saturday, March 10, 2007

Yahoo Status Checker

What is Yahoo Status Checker?
Yahoo Status Checker is a web based tool. You can use it to see your friend is Online or Offline on Yahoo Messenger.



What does it show if the user is in invisible mode?
It will show them Offline.


cauta mosule cauta ... cauta mai bine cu http://check-yahoo.no-ip.ro

What are the different names of this tool?
This tool may be known as Yahoo Status Checker, Online Yahoo Status, Yahoo Status, Yahoo Status Viewer and Check Yahoo Status.


avatar de inima rosie si inima neagra

Where Can i find this ?
Here at: http://check-yahoo.no-ip.ro



un avatar mai luminos pentru noptile fara luna!

Canepa

Se tot discuta despre legalizarea drogurilor usoare ... in special despre marihuana (marijuana) adica sulurile alea de hartie care se aseamana cu tigarile dar nu's tigari :D
Eu care credeam ca e vorba despre droguri usoare adica in cantitati mici, acolo o pastiluta mica de exatsy sau un sfar de heroina... brrrr ca parca ultimul dintre ele ma ia cu frisoana numai cand ma gandesc la ace !
Printre altele m'am gandit ca poate unii dintre voi nu stiu cu ce se mananca canabisul asta, fara dubii ca nu cu paine si cu sare asta e clar ! Asadar iata cateva avatare cu canabis (canepa indiana):



Avatare cu marihuana :) Ce'i afumat nu se strica ... cum zice si proverbul !

uite o frunza clara clara, sa ia si politia noastra aminte cum arata o frunza de canepa, ca poate inca nu au vazut in realitate (ceea ce ma indoiesc dar cine stie)


Poate ca vremea legalizarii nu este departe, nu ca a'si vrea eu, pe departe asa ceva, am renuntat la tigarile traditionale de peste 1 an de ce a'si fuma canabis ?



Canepa angro, se fac reduceri de sezon... haideti la canabis , canabisss de balta, haideti la canepaaaaa proaspata.... avatare cu canepa

Tiganii in Franta

O stire recenta zicea ca statul francez o sa ofere gratuit locuinte pentru ~ 130 de tigani Romani si Bulgari pe o perioada de 5 ani de zile. Hahahaa.... ;) s'o creada ei, odata ce s'au incurcat cu ei dreaq io mai scoate pe tingani din case !!! In cel mai bun caz avand in vedere ca au sange de nomazi ;) ...or sa plece de buna voie dar nu cu mana goala. Francezii sa se bucure daca or mai gasii vre'o teava, vre'un geam sau o buca de sarma prin case :))

daca nu stiati ce sunt aia tigani (?!?), o sa'i vedeti in avatarele de mai jos, special pentru stirea asta! Si dupa cate-mi dau eu seama Avatare Cu Tigani nu a facut nima :P ... avem si Avatare cu Tiganci! :)



sa'ti puna dumezau mana in cap printisorule ...


Tiganul tot tigan ramane, poa sa treaca inca 100 de ani, tot al sange le curge prin vene!


Sa moara mama shefule daca noi cersim, noi suntem aici sa ne incalzim la soare sefu... jur pe caciula lu matale!


La o margine de zid ... tigancusa mea ...


Avatar cu Guta si Minune, trebe sa le zicem cumva Avatarele Minune ?
Noi suntem doi, unul el si altul eu, Regele si Regina :)
Care dintre voi o fi "Regina" ?

In chrie pe 5 ani

Locuinţele nemobilate se vor închiria pe cel puţin de 5 ani

asa zice noua lege .... pai cum pe 5 ani frate ? 5 ANI, astia's dilii la cap, cine dreaq sta 5 ani ? TATA. Pai daca peste 1 AN reusesc de'mi fac rost de un JOB in alta localitate mai avantajos ce sa fac sa stau sa mor de foame inca 4 ani ? Sau peste 6 Luni ma casatoresc, dar fata are apartament ce facem ? Stam in chirie inca 4 ani jumate cu casa noastra goala ? Sau moare intretinatorul, platitorul chriei, cel care ramane ce face ? Daca ma duc la facultate si nu e decat de 3 ani ce fac cu restul de 2 ? Sau ma transfer in anul 2 la alta facultate ... sau pe timpul verii nu vreau sa platesc chirie ca nu stau 3-4 luni in apartament ... e cea mai absurda lege posibila ;) bine ca tata o sa faca contract cu cineva ! LA NEGRU vere ca asa e invatata Romania sa dea legi ca sa oblige omul la aceleasi principii invechite: spaga, munca la negru, acte de mana, declaratii subvalorice in contracte, etc! ... GUVERNANTI IMBECILI ... sunt curios care a fost cu ideea asta ORGINALA!

In fine pana cand se vor decide ce si cum cu legea asta eu propun sa inchiriati pe termen nedefinit unul din avatarele cu case de mai jos:


Avatare cu Case



Avatare cu Locuinte



Avatare cu Cladiri



Avatare cu Vile


Pinguinul, o vedeta

Un pinguin devenit vedeta internationala:


Dupa mine cred ca sunt avatare cu pinguini care au puteri speciale, gen HEROES sau The 4400 :P. Pinguinul Vrajitor, Pinguinul Shaman Indian, Pinguinul de Foc si Pinguinul Dark Force !



Avatare cu pinguini persecutati politic sau de alta natura :P ... ultimu saracu probabil ca a participat la vre'un experiment genetic si a fost infestat cu vre'o gena de cactus si cred ca pot sa-i spun Pinguinul Cactus. Primul probabil ca este o tentativa de Mascota la ciocolata Milka... Nr 3 probabil ca e tinta mobila in HalfLife iar al doilea draq sa'l ia ce e cu el, e doar un avatar :) !!!



Avatare cu Pinguini Parosi :) astia's mai nordici, probabil suedezi, cred ca ar trebui sa le cerem viza la intrarea pe teritoriul Romaniei.

 

Linkuri BoxPedia Project
Forum Video Chat | Avatare | Matrimoniale | BlackIP | Domenii | BoxPedia | Statusuri Messenger


My Topsites List