Monday, March 19, 2007

la TV - Mircea Badea umple spatiul dintre spoturile publicitare!

Astazi am dat si eu peste postul lui Zoso, ” Mircea Badea isi face blog “. Si dupa ce am vazut emisiunea lui Badea Mircean nu reusit sa ma abtin de la un comentariu ! :)

totul e facatura. Mircea Badea e super tare.E chiar destept spre deosebire de alti prezentatori.” zice: “tzetze” pe blogul lui zoso, pesemne ca imparti acelasi opinii cu badea mirciulica … eu zic ca e prea tarziu pentru el, oricum a pierdut startul, iar in cazul emisiunii respective un monolog fara sens ne’a aratat cat este de depasit Mircea B. de prezent.

Daca Mircea Badea avea notiunea de SPAMM probabil ca nu mai rostea cuvantul Zoso de atatea ori stropind laptopul cu “scuipinol” incat a picat netul :)) NU MERGE NETU, E DE LA EI ;)) nici boracii din reteaua de cartier nu mai zic: E DE LA EI :)) aia e veche!


A picat netu'n studio...
dati un ciocan rpd ca'si sparge Mircea capu de nervi !!!


Mircea Badea , o copilarie fericita !:)


Ce'ti dorim noi tie, mai draga Badie...


BISS!


Profesorul de doctrina, parintele Mircismului

Mircea Badea in timpul antrenamentului


Badea la nervi devine Badios de fericire ... ferea sfantul de biscuite!


"Cine se joaca cu focul la TV se arde pe bloguri"... atentie la par Mircea!

Cat despre greselile de TIPAR ... care e baiul ? cine are IQ subunitar sa se uite la televizor cand sasaieste Mircea Badea. dacat sa citesca aberatiile blogerilor care fac greseli de ortografie la fiecare rand. Cine nu intelege printre greseli probabil ca nu se trage din maimuta ci din vre’un maimutoi ruda cu Mircea Badea. Numai bine si luati exeplul meu, adica pentru mine Televizorul este expirat de peste 3 ani de zile, nu am ce sa vad acolo, absolut nimic mai ales de’ai ca Mircea Badea, Teo sau aia de la Surpizde Surpizde … E plin de filme de acum 5 ani, telenovele, stiri horror, aberatii politice, emisiuni de umplut spatiul dintre publicitate … sa ma kc pe el de TV !!!


Mai multe avatare animate pe FindAvatar.com


1 Abureli Scrise de Altii!:

Anonymous said...

Sa ai tupeu sa iti deschizi gura doar atunci cand vei reusi si tu sa iti alergi neuronii asa cum face Mircea Badea ...

 

Linkuri BoxPedia Project
Forum Video Chat | Avatare | Matrimoniale | BlackIP | Domenii | BoxPedia | Statusuri Messenger


My Topsites List