Monday, March 12, 2007

Criza Fortei de Munca

In ultimul timp, odata cu intrarea in Europa se tot aude sloganul urmator: Romania se loveste de o criza a lipsei fortei de munca ... se loveste pe dracu. Care criza frate ? De unde pana unde a aparut criza asta si ideea ca nu ar fi forta de munca in Romania ? Cum se face ca nu exista forta de munca cand exista somaj ? ESTE O CRIZA ARTIFICIALA ... hehehe... pai va spun eu cum sta treaba si probabil ca si altii o vad la fel ca si mine. In primul rand nu exista forta de munca pentru acei angajatori care inca mai cred ca suntem in perioada in care trebuie sa strangem cureaua , aia a trecut domnilor, acum e perioada in care trebuie sa mai relaxam cureaua asta ca nu mai tine, nu se mai poate.



avatare cu bani (de preferat sa fie $ sau Euro)

Adica ca sa inteleaga toata lumea, perioada in care majoritatea erau multumiti sa lucreze nu conta pe ce, dar numai sa aiba un loc de munca, a trecut ! Nimeni nu se mai injoseste pentru salariul minim pe economie, cu alea 3-4 milioane care's un kakat de bani, nu ai ce sa faci cu ei! Nici un proaspat absolvent de facultate nu mai inghite galusca cu salariul minim la inceput, ca dupa ce vedem realizarile, poti sa ceri, NU NU NU... vremea aia a trecut. Un student nu'si freaca coatele 3-5 ani de zile, nu-si vara in cap toate cunostintele ca dupa ce termina la 22-25 de ani sa aiba un salar de 3-4 milioane, iar colegii lui care au ramas cu liceul facut si lucreaza mai stii pe unde, au 5 ani vechime si salariul de 10-15 milioane !!! NU MERGE ASA.


avatare cu valuta sau cu dolari :)

Trebuie ca odata si odata angajatorii sa inteleaga ca vechea lozinca: "Cine are care are parte" incepe sa se adevereasca. Vrei om bun, care sa aiba cunostinte avansate care promite si poate sa aduca baneficii in viitor, PLATESTE'L de la bun inceput altfel dupa cateva luni, un an, maxim doi o sa-l pierzi. O sa invete, o sa capete experienta, insa cu burta cam goala iar cum pe piata este tot timpul cerere de specialisti si experienta, nu va ezita sa caute un job unde-i platit dublu sau triplu. De ce ? Pentru ca are experienta ... iar angajatorul care a profitat de pe urma lui ca proaspat absolvent sa'i platesca saraiul minim subventionat de la stat o sa ramana cu buza umflata. Niciodata nu va mai da inainte, iar acel angajator care face asta cu siguranta nu face altceva decat sa fure de la buget si daca fura de la buget cu siguranta ca fura si din alta parte. 100% stiu asta din experienta!

avatare cu lovele

Sper ca avatarele au fost pe gustul vostru, pentru mai multe avatare vizitati : http://www.findavatar.com/


0 Abureli Scrise de Altii!:

 

Linkuri BoxPedia Project
Forum Video Chat | Avatare | Matrimoniale | BlackIP | Domenii | BoxPedia | Statusuri Messenger


My Topsites List