Thursday, March 8, 2007

Reclame pe Google

Dupa cate stiam eu google este cat se poate de aproape cu reclamele de contextul pagini, insa in cazul cele de fata nu prea pare in context reclamele cu continutul. Pai sa le luam pe rand ca sa analizam care dintre reclame are sau nu are ceva cu avatarele ! Ce apare la ora actuala la mine in site ca reclame de pe google:

  • Ce este BUBOR ?
  • FAG Romania
  • Lemn Romania
  • Tir Cu Arcul
Sa le avatarim pe rand!

- Ce este BUBOR ?
1. Nu contine cuvantul avatare
2. Nu are nici o legatura cu avatarele
3. Nu exista avatare BUBOR :) poate avatare cu buboaie sau avatare buboase :)!
4. Despre BUBOR:

Speculatorii de la BMFMS pot efectua, incepind de saptamina trecuta, pariuri pe dobinda interbancara, comunicata de BNR, la care se imprumuta bancile comerciale. Noul instrument financiar poate fi folosit pentru protejare impotriva cresterii dobinzilor la credite.

BUBOR reprezinta rata medie a dobinzii pentru imprumuturile acordate pe piata interbancara la trei luni, comunicata de Banca Nationala a Romaniei. In general, rata dobinzii percepute de o banca pentru creditele acordate este mai mare decit BUBOR, intrucit din suma incasata banca trebuie sa acopere costul resurselor obtinute din creditele atrase de pe piata interbancara. Daca valoarea acestei dobinzi creste, dobinda la credite creste", ne explica in citeva cuvinte ce este in fapt BUBOR, Radu Balbaie, director de tranzactii la Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS).

Cistigul variaza

Spre exemplu, pe 17 ianuarie 2006, tranzactiile au fost derulate la pretul de cotare de 8,88%. Sa presupunem ca valoarea oficiala a BUBOR 3, comunicata de BNR la 31 martie 2006 (dobinda interbancara la trei luni), este de 7,54%. In acest caz, vinzatorul ar realiza o diferenta pozitiva de 134 RON. Adica din dobinda de 8,88% se scade cea comunicata de BNR, adica 7,54%, iar rezultatul obtinut se imparte la patru (numarul de trimestre), iar apoi se inmulteste cu valoarea depozitului (40.000 RON). Raportat la marja initiala de 200 RON, profitul vinzatorului se ridica la 67% (cum am spus mai sus, 134 RON). In cazul in care dobinda BNR este mai mare, atunci am pierdut, iar pierderea va fi la fel de mare in buzunarul nostru.

Cum se joaca

Speculatorii care vor sa joace acum pe BUBOR pariaza care va fi cursul dobinzii interbancarei anuntat de BNR la finalul lunii martie. Suma necesara pentru initierea de tranzactii cu aceste derivate este de 200 RON. Deci un cetatean care doreste sa parieze ia legatura cu o societate de servicii de investitii financiare (SSIF), depune marja de 200 RON si emite un ordin privind cumpararea sau vinzarea unui contract futures BUBOR 3.

Continuarea aici: http://www.bmfms.ro/?l=rou&s=5&f=3&codID=349

Pai eu cat ma chinui si nu vad o fraza despre avatare! Bunnn... sa trecem mai departe!

- FAG Romania

1. Avatare cu fagi nu am intalnit, eventual cu pomi sau altceva, dar cu fagi nu! ;)
2. Nu contine nici un cuvat ca: avatar, avatare sau avataruri!
3. Ce este FAGUL:?

Fagus silvatica (fag)

Are scoarţa netedă, cenuşie-deschisă, iar frunzele eliptice, cu marginea de obicei întreagă. Formează făgete întinse în regiunile de dealuri pâna la 1200 (1500) m, iar în jos până la (300) 600 m, rareori coboară şi la câmpie (Snagov). În regiunile mai înalte se amestecă cu molidul, iar în cele joase cu stejarul şi carpenul. Lemnul de fag este valoros pentru mobilă, construcţii, cărbuni, ca lemn de foc etc. Jirul conţine un ulei ce se poate extrage, dar mai serveşte şi ca nutreţ pentru porci, mistreţi etc. Fagul poate servi şi ca plantă medicinală.

Sursa: http://www.eukarya.ro/taxon/1546


mdea... iar nu vad nimic legat de avatare!

- Lemn Romania

lol pai iar e vorba de arbori: fagi, stejari, frasini, brazi, si ce'or mai fi ... probabil la fel de bine poate sa fie vorba de cherestea sau mobila, oricum e vorba despre ceva ce are legatura cu lemnul, respectiv cu prelucrarea lemnului.

Deci dupa cum se vede avatare mobilate nu avem , poate avatare mobile:

ar fi un cuvant mai potrivit, adica de alea animate ;))


- Tir Cu Arcul

Eu cand aud de arc i-mi vine repede in minte vorba aia: "I'l stii me Marcu ? Care Marcu ? Pai... ala care'ti trage'n cur cu arcul" ;) ... funny ha !
Ideea e interesanta, TIR CU ARCUL ... tare a'si vrea si eu sa ma joc cu arcul putin, cum faceam in copilarie, luam bete speciale de prin maracini , care se potriveau perfect pentru sageti, le infigeam cate un ac de DARAC din Razboiul bunicii si hai la vanatoare de caini prin sat. Care indraznea sa se apropie se alegea cu o intepatura zdravana rau, in cel mai rau caz cu un ochi scos sau cu limba plina de sange, unde nimerea sageata , era vina lui ca sarea la mine sa muste, eu ma aparam! ;)) ce mai vremuri, ce mai copilarie ... ehe, la cate am facut eu, Ion Creanga e mic copil dar asta e alta poveste!


3 Abureli Scrise de Altii!:

avatare said...

intre timp au aparut alte doua reclame:
- Bani PE Net
- 1 si 1
ce e cu astea n'am idee!

avatare said...

+ Case din Lemn
+ Dobanda Anuala

Anonymous said...

Curs BNR actualizat zilnic www.curs-valutar-online.net

 

Linkuri BoxPedia Project
Forum Video Chat | Avatare | Matrimoniale | BlackIP | Domenii | BoxPedia | Statusuri Messenger


My Topsites List